top of page

WAT IS ACNÉ?

Acné is een ontsteking van de talgklieren. Talgklieren produceren talg die de opperhuid vet houden en voorkomen uitdroging. Daarnaast beschermt talg de huid tegen ziekteverwekkers en schimmels. Bij acné is er sprake van een verhoogde talgproductie i.c.m. een bacterie die zorgt voor de ontstekingen. De verhoogde talgproductie ontstaat door verschillende factoren zoals hormonale factoren en/of genetische aanleg.


Tijdens het vrijblijven consult wordt er naar je huid gekeken door de behandelaar. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld. Welke behandeling voor jouw huid geschikt is, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de ernst van de acné, de gevoeligheid van de huid en eventueel medicijngebruik. Het accent van de behandeling zal liggen op het grondig reinigen van de huid.

ACNÉ BEHANDELEN BIJ THE HAGUE CLINIC

Wij begrijpen hoe vervelend acné kan zijn. The Hague Clinic is gespecialiseerd in het behandelen van acne. Wij werken met diverse medische producten om je huid te behandelen. Voorafgaand de behandeling vindt een vrijblijvend consult plaats.

 

De behandelaar start met het in kaart brengen van je huid door middel van een huidcamera. Vervolgens wordt de huidanalyse besproken en wordt er een behandelplan op maat opgesteld. Uiteraard wordt altijd geluisterd naar jouw wensen en verwachtingen. Hoewel dit per persoon verschilt, zul je in de meeste gevallen na 1 behandeling al resultaat zien. Wij raden het echter aan om meerdere behandelingen te ondergaan in kuurvorm om optimale resultaten te boeken. 

8e0209763da898eea32624201e35608a.jpeg

Vragen?

Benieuw wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Boek een vrijblijvend consult & huid analyse!

bottom of page