top of page

ABOUT ME

Mesotherapie

SKINBOOSTER & XL HAIR

WAT IS MESOTHERAPIE?

Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen. Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts Dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn. Dit betekent dat er door middel van prikjes in de huid een combinatie van lichaamseigen stoffen, zoals hyaluronzuur, en een mix van vitaminen, mineralen worden ingebracht.

 

Met het ouder worden verliest de huid collageen en elastine en daarmee elasticiteit en vitaliteit. Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert gebruikt. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid.

skin-booster-second.jpeg

Ontdek

ONZE BEHANDELINGEN

ONTDEK ONZE POPULAIRSTE BEHANDELINGEN
Schermafbeelding 2022-02-24 om 21.26.18.png
Schermafbeelding 2022-02-24 om 21.26.30.png
Schermafbeelding 2023-03-07 om 20.32.24.png
background-shadow-small(1).jpg
00cbef_05ee46241a9249f9b5f8f673a36a5ed1_mv2.webp

ONZE MISSIE & VALUES

PERSOONLIJK

Het behandeltraject wordt afgestemd op jouw huid.

SPECIALISME

Gespecialiseerd in meerdere huidaandoeingen, waaronder acné

PASSIE

We werken met passie. En dat zie je terug.

Professionele aanpak

Behandelen Op Maat

Tijdens het consult gesprek wordt er naar jouw huid gekeken door de behandelaar. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld. Welke behandeling voor jou geschikt is, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de conditie en gevoeligheid van de huid en eventueel medicijngebruik.

Alles gebeurt dus op maat!

bottom of page