top of page

WAT ZIJN RIMPELS/LIJNTJES?

Huidveroudering is een proces wat we allemaal hebben of zullen moeten meemaken. Het verouderingsproces wordt onder andere veroorzaakt door erfelijke factoren, hormonale veranderingen (zoals de menopauze), jezelf blootstellen aan UV-lichtstralen en roken. Dit proces is onvermijdelijk, maar door middel van de nieuwste technologie en behandelingen, kan dit proces worden vertraagd.

 

Huidveroudering begint vanaf het 25ste levensjaar. Aan het begin zal dit niet zichtbaar zijn, maar binnen in de huid nemen de collageen en elastine vezels langzaam, maar zeker af. De elastine vezels zijn verantwoordelijk voor de elasticiteit van de huid en de collageen vezels voor een strakke en rimpelloze huid.

Huidveroudering en dus ook rimpels en fijne lijntjes, zullen in de meeste gevallen zichtbaar zijn vanaf het 30ste levensjaar. Wij raden je aan om vanaf je 25ste levensjaar te beginnen met anti-aging behandelingen en producten om het proces zichtbaar te vertragen.​

Bij The Hague Clinic ben je op het juiste adres om je rimpels/lijntjes te verminderen en om het verouderingsproces van de huid te vertragen.

0a242212407a8deee44953850aa8.jpeg

Vragen?

Benieuw wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Boek een vrijblijvend consult & huid analyse!

bottom of page