top of page

LASERONTHARING MET DE ICE WAVES 4

Bij onze huidkliniek zetten we de meest geavanceerde technologieën in om ervoor te zorgen dat onze cliënten de best mogelijke behandeling krijgen. Een van de technologische hoogstandjes die we gebruiken, is de ICE WAVE 4, een ontharingslaser met niet één, niet twee, maar vier verschillende golflengtes.

 

Behandelingsflexibiliteit

De ICE WAVE 4 met zijn vier verschillende golflengtes is als een veelzijdige kunstenaar in de wereld van ontharen. Elke golflengte heeft zijn specialiteit en kan verschillende huid- en haartypen aanpakken. Of jouw huid nu lichter of donkerder is, fijn of grof, deze laser past zich aan aan jouw individuele behoeften.

Diepe Doordringing

Dankzij de combinatie van golflengtes kan de ICE WAVE 4 diep in de huid doordringen. Dit is vooral belangrijk als je te maken hebt met dieper gelegen haarzakjes. De laser kan de juiste golflengte kiezen om effectief te zijn op verschillende niveaus van jouw huid, zodat geen haarzakje ontsnapt aan de behandeling.

Veiligheid en Comfort

Deze laser is ontworpen met jouw comfort en veiligheid in gedachten. De geavanceerde koelsystemen zorgen ervoor dat de behandeling zo comfortabel mogelijk is. Bovendien kunnen we de laser precies afstemmen op de doelgebieden, waardoor omliggend weefsel minimaal wordt beïnvloed.

Pijnloosheid

De ICE-functie zorgt ervoor dat de huid tijdens de behandeling continu wordt gekoeld. Hierdoor wordt de warmte van de laser geminimaliseerd en wordt de behandeling vrijwel pijnloos. Je zult hooguit een licht tintelend gevoel ervaren, vergelijkbaar met een zachte aanraking op de huid.

Veilig voor Alle Huidtypen

Bij onze huidkliniek begrijpen we dat elke huid uniek is, en dat geldt ook voor de behoeften van onze cliënten. Wat de ICE WAVE 4 zo bijzonder maakt, is dat het veilig is voor alle huidtypen. Of je nu een lichte, getinte of donkere huid heeft, deze laser is ontworpen om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat de behandeling effectief en veilig is, ongeacht uw huidskleur.

Minder Behandelingen, Betere Resultaten

Een ander opmerkelijk voordeel van de ICE WAVE 4 is dat het vaak minder behandelingen vereist in vergelijking met andere ontharingsapparaten. De combinatie van vier golflengtes zorgt ervoor dat elk haarzakje grondig wordt aangepakt, waardoor je sneller resultaten ziet. Dit betekent dat je minder tijd in de behandelstoel hoeft door te brengen en sneller kunt genieten van een zijdezachte, haarvrije huid.

Bij onze huidkliniek zijn we toegewijd aan het leveren van veilige en effectieve behandelingen voor al onze cliënten. Met de ICE WAVE 4 bieden we een ontharingsoplossing die geschikt is voor iedereen, en die zorgt voor minder behandelingen en betere resultaten.

HOE ZIET MIJN HUID ER NA DE BEHANDELING UIT?

  • Na de behandeling kan de huid tot 48 uur er rood en gevoelig zijn. 

NAZORG INSTRUCTIES

  • ​Wij adviseren de zon en zonnebank 2 weken voor en na de behandeling te vermijden.

  • Bescherm je huid goed met minimaal SPF 30, bij zon en regen.

  • Roken vertraagd het genezingsproces.

  • Het is erg belangrijk dat je tijdens het proces niet gaat krabben aan de huid.

  • 24 uur na de behandeling zweten (sporten) vermijden.

  • 1 week na de behandeling sauna en hete baden vermijden.

0F08275A-42A1-4ACF-AEF6-F32B42947BE7_L0_001-12-10-2023 16_32_20.jpg

Vragen?

Benieuw wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Boek een vrijblijvend consult & huid analyse!

bottom of page