top of page

WAT IS EEN HYDRA TREATMENT?

De Hydra Treatment is een behandeling om de gezondheid van de huid op peil te houden. We werken met een stappenplan waarin we je huid zullen voorbereiden op het insluizen van krachtige antioxidanten. De voorbereiding zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd en poriën uitgezuiverd worden terwijl we de huid te allen tijde hydrateren. De behandeling geeft onmiddellijk een blijvend resultaat en is pijnloos.

Het lijkt alsof we met een stofzuigertje over je huid gaan. De Hydra Treatment peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonpoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Bovendien wordt tegelijk de huid optimaal gehydrateerd en worden er hoogwaardige producten ingesluisd. Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling met de Hydra Treatment. De diepere, levende lagen van de huid krijgen een infuus met een cocktail van vitamines en andere antioxidanten. Van de antioxidanten werd een lange termijn activiteit en huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond.

 

Een behandeling geeft al een enorme boost aan de huid. De aanmaak van nieuw collageen, de toename van de fibroblastpopulatie, de verdikking van de basaalcellen laag en van de lederhuid, en de vermindering van pigmentatiestoornissen zijn wetenschappelijk vastgesteld en bewezen. De huid ondergaat een verjongingskuur en dit op een aangename en snelle manier!

WAT GEBEURT ER MET MIJN HUID NA EEN HYDRA TREATMENT?

  • De aanmaak van nieuw collageen, de toename van de fibroblastpopulatie, de verdikking van de basaalcellen laag en van de lederhuid, en de vermindering van pigmentatiestoornissen zijn wetenschappelijk vastgesteld en bewezen. De huid ondergaat een verjongingskuur en dit op een aangename manier.

  • Bij de Hydra Treatment wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen. Daardoor is de kans op een allergische reactie, littekens of hyperpigmentatie zeer klein.

  • De Hydra Treatment is een behandeling waarbij er na de eerste keer al resultaat zichtbaar is. Je kunt echter ook meerdere behandelingen doen, wat met name aangeraden wordt wanneer het gaat om een behandeling om een droge of doffe huid tegen te gaan. Voor ieder huidprobleem geldt wel: meer behandelingen betekent een mooier resultaat.

  • Een ander fijn voordeel van de behandeling is dat je huid na iedere Hydra Treatment er niet alleen mooi en minder dof uit ziet, maar ook heerlijk zacht en fris aanvoelt. Je vertrekt met een glowy huid!

HOE ZIET MIJN HUID ER NA DE BEHANDELING UIT?

Het kan zijn dat je huid er even rood uitziet direct na de Hydra Treatment behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Wel ga je met een echt glowy huid de deur uit.

NAZORG INSTRUCTIES

  • Na de Hydra Treatment hoef je je niet aan bepaalde specifieke nazorg instructies te houden.

31a8456e3320f6bb294816ce5334a0e4.jpeg

Vragen?

Benieuw wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Boek een vrijblijvend consult & huid analyse!

bottom of page