top of page

WAT IS EEN BINDWEEFSELMASSAGE?

D​e bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen worden gebruikt. Er wordt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massage grepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloeding van de huid.

Een bindweefselmassage heeft tevens een activerend effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat zorgt voor stevigheid van de huid. De fibroblasten zorgen ook voor de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt.  Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat je huid er weer strakker en gladder uitziet.

Om optimaal resultaat te behalen en te behouden raden wij meerdere behandelingen aan. Wij bieden de massage in kuurverband, waarbij er wekelijks een bindweefsel massage wordt ingepland. Het gaat om gemiddeld 6 behandelingen.

WAT GEBEURT ER MET MIJN HUID NA EEN DERMAPEN 4 BEHANDELING?

  • De huid zal zich herstellen en vernieuwen, de huid wordt strakker, gladder en steviger.

  • Vermindering van lijntjes en rimpels.

  • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder.

  • Stimuleren van de doorbloeding.

HOE ZIET MIJN HUID ER NA DE BEHANDELING UIT?

  • Het kan zijn dat je huid er even rood uitziet direct na de bindweefselmassage, maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. 

NAZORG INSTRUCTIES

  • Na de bindweegselmassage hoef je je niet aan bepaalde specifieke nazorg instructies te houden. Wel raden we je aan om veel water te drinken.​

bindweefselmassage.jpeg

Vragen?

Benieuw wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Boek een vrijblijvend consult & huid analyse!

bottom of page